Bine ati venit !

Conditii de garantie

1. Date generale privind garantia
SENSO AMBIENTE, ofera garantie pentru produsele sanitare de tip baterii si radiatoare o garantie de 5 ani, pentru obiectele sanitare ceramice si cazile acrilice Ideal Standard se ofera o garantie de 25 ani, obiecte sanitare ceramice si cazile acrilice Kolo 7 ani, respectiv 5 de ani pentru obiectele sanitare ceramice si produsele acrilice Duravit si 2 ani pentru seturi de dus, cabine de dus, mobiliere si accesorii de baie. Pentru caditele de dus si cabinele Huppe garantia este de 2 ani. Pentru rezervoarele ingropate Geberit garantia este de 10 ani, pentru clapete de actionare 5 ani, iar pentru mecanismele rezervoarelor garantia este de 2 ani. Toate produsele care inglobeaza componente electronice, au o garantie de 2 ani.
- Produsele respecta calitatea prescrisa de Comunitatea Europeana si corespund cerintelor de securitate si protectie a vietii, sanatatii si mediului, asa cum prevede Certificatul de Conformitate emis de producator. Orice componenta cu defecte de fabricatie, de material sau asamblare va fi reparata sau schimbata in mod gratuit.
- Toate componentele, cum ar fi garniturile de etansare, acumulatori pentru baterii cu senzor, care au o uzura naturala, sunt excluse de la garantie.
- Pastila ceramica a cartusului este considerata consumabil cu o uzura naturala in timp. Partile flexibile nu fac obiectul garantiei daca sunt deteriorate prin folosire neadecvata, fortari, ruperi sau uzari datorate manipularii improprii.
- Clientul este obligat sa asigure intretinerea si mentenanta produselor cu instalatori autorizati, in cadrul perioadei de garantie, precum si purjarea instalatiei inainte de montajul reperelor ce fac obiectul acestei garantii, astfel:
  1. La baterii schimbarea filtrelor la o perioada de 6-9 luni.
  2. La panouri de dus, cazi si cabine cu hidromasaj este obligatorie si curatarea instalatiilor cu solutii de decalcifiere de catre instalatori autorizati.

2. Termenul de garantie
Incepe de la data emiterii facturii catre clientul final.

3. Nu se acorda garantie pentru defectiuni cauzate de:
- Montarea incorecta;
- Instalarea sau inceperea instarii
- Calamitati naturale; de catre personal necalificat;
- Manipulare improprie sau neglijenta;
- intretinere necorespunzatoare.
- Folosire necorespunzatoare;
- Defectiuni induse de factori electro-chimici, precum si o cantitate excesiva de impuritati in apa din retea (pentru prevenirea acestora este obligatorie montarea unor filtre sau robineti coltari cu filtru pe conductele de alimentare cu apa);

4. Date tehnice privind instalarea
- Presiune recomandata: 1-5 bari;
- Presiune maxima: 10 bari;
- Temperatura recomandata:65°C. - Temperatura maxima: 85°C;
*Atentie: Materialele pentru racordare cad in sarcina cumparatorului.

5. Instructiuni de intretinere
- Curatati cu detergent lichid sau numai cu clabuc de sapun;
- Indepartati depunerile de calcar folosind solutia decalcifianta;
- Dupa curatare, spalati cu apa curata si lustruiti cu o carpa curata;
- Nu folositi detergenti care contin acizi sau agenti abrazivi.

  Va multumim pentru respectarea acestor instructiuni si va dorim o folosinta indelungata a produsului achizitionat.
  Garantia se prelungeste cu perioada retinerii in service. Certificatul de garantie este valabil numai insotit de factura fiscala.