Bine ati venit !

Protectia datelor personale

Vanzatorul este notificat in calitate de imputernicit in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) sub numarul 18012 (conform art. 20 alin (5) si art. 24 alin. (3) din legea nr. 677/2001).

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Vanzatorul (compania Senso Ambiente) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Cumparator, un potential Cumparator, un membru al familiei Cumparatorului sau o alta persoana in numele Cumparatorului.


Orice informatie cu caracter personal transmisa de Cumparator sau un potential Cumparator prin intermediul site-ului www.sensoambiente.ro este protejata, pastrata in conditii de maxima securitate si utilizata numai in scopul agreat.


Care este scopul colectarii datelor cu caracter personal si ce informatii se solicita:

Vanzatorul colecteaza informatii necesare crearii contului de client (adresa de email) si informatii necesare finalizarii si livrarii comenzii (numele complet, adresa de facturare, de livrare, numarul de telefon, etc). Vanzatorul va trimite informatii despre produsele, serviciile si evenimentele proprii din platforma proprie si numai Cumparatorilor sau potentialilor Cumparatori care au dorit acest lucru.


Vanzatorul, prin site-ul Sensoambiente, colecteaza urmatoarele date de trafic: adresa IP (prin platforma proprie de colectare si prin aplicatia de Chat), browserul si sistemul de operare (prin platforma de colectare a furnizorilor de publicitate Google si Facebook ).

Nu se colecteaza nicio informatie legata de cardul personal in cazul platii cu cardul. Pentru plata online Cumparatorul va fi directionat pe platforma e-commerce a procesatorului de plati, in conditii de maxima securitate garantate de platforma 3D Secure.

Datele colectate nu sunt accesibile decat persoanelor vizate si a reprezentantilor legali ai acestora. Nu vom comunica aceste date decat in cazul in care va trebui sa ne conformam obligatiilor legale, de reglementare sau de instanta.


Cine sunt tertii care au acces la datele personale colectate de Vanzator: curierii (pentru livrarea coletelor) si procesatorul de plati (cu mentiunea ca datele personale colectate de procesator in pagina de plata nu ajung la Vanzator)

Dreptul de modificare (si de stergere) a datelor personale:


Conform Legii nr. 677/2001, Cumparatorul beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de stergere a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.


Cumparatorul poate trimite si Vanzatorului notificari legate de datele sale personale, cereri de modificare, etc, la adresa de email office@sensoambiente.ro. Aceste notificari trebuie trimise de pe adresa de email cu care a fost creat contul respectiv. Vanzatorul nu va modifica aceste date decat in urma notificarilor primite in scris sau, in cazuri foarte speciale si cu verificari suplimentare, telefonic.


Totodata, Cumparatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, Cumparatorul poate trimite o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Vanzatorului din strada Bilciuresti nr 20-22, sector 1 Bucuresti, cu mentiunea pe plic : “stergere date personale” (Conform articolului 13, alineatul 2 din legea 677/2001).