Bine ati venit !

Para de dus Hansgrohe Croma Select E EcoSmart 7l/min, cu un singur jet

Mai multe poze

Para de dus Hansgrohe Croma Select E EcoSmart 7l/min, cu un singur jet

Disponibilitate: In stoc

Tip: Para de dus
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 26816400
Producator Hansgrohe
Colectia Croma E
Tip Para de dus
Dimensiuni Diametru: 110 mm
Culoare Crom
Specificatii Debit la 3 bar: 7 l/min Filtru impuritati inclus Conexiune G1/2
Tehnologii EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Garantie 60 luni