Bine ati venit !

Spatii comerciale si birouri

AFI BUSINESS PARK Cotroceni

AFI Park 1, adiacent centrului comercial AFI Palace Cotroceni, reprezintă cel mai mare complex mixt de birouri și retail din România și unul dintre cele mai mari din Europa. Complexul facilitează cel mai propice mediu de afaceri și stil de viață personal pentru generația IT (“Generația Y”); un mediu de lucru care îndeplinește cerințele și stilul de viață al acesteia, o locație multifuncțională, eficientă și cu un acces facil din orice parte a orasului.

Baile acestui complex de birouri reprezinta cele mai inalte standarde de igiena si calitate, fiind folosite produse ale un producatori de renume ca Geberit si Ideal Standard, obiecte sanitare ceramice seria Connect, rezervoare ingropate si baterii cu senzor seria Hytronic Geberit.

afi-2afi-1

PROMENADA MALL Bucuresti

Un mall reprezentativ pentru oras care beneficiaza de un spaţiu organizat pe 6 niveluri: primele două etaje subterane găzduiesc 1.300 de locuri de parcare, următoarele 4 etaje sunt ocupate de magazine, zone de servicii, restaurante, cafenele, o sală de fitness, locuri de joacă pentru copii. La ultimul etaj veti descoperi o terasă imensă, un spaţiu verde organizat ca o grădină urbană la înălţime, unde, în serile de vară te vei bucura de proiecţii de film, piese de teatru sau concerte, iar în timpul iernii îţi vei putea scoate patinele la plimbare, odihnindu-te apoi la un pahar de vin fiert şi o turtă dulce cu aromă de scorţişoară.

Baile sunt configurate intr-un stil modern care imbina utilitatea practica cu designul poduselor Hansgrohe din seria Metris si Croma.

promenada-1promenada-2