Bine ati venit !

Rezidential

Complex Rezidential Orhideea Gardens

Ansamblul rezidential cuprinde 5 blocuri (S+D+P+11+11') cu peste 400 de apartamente noi si aproape 600 de locuri de parcare. Parterul blocurilor are peste 6000 mp de spatii multifunctionale care vor gazdui birouri, o clinica dentara, un club de fitness si spa, o piscina dedicata adultilor si una menita copiilor, un restaurant si chiar o gradinita. Etajul 11 al fiecarui bloc iti asterne Bucurestiul la picioare de la terasele de 20 mp ale celor patru apartamente panoramice cu doua camere.

Ansamblul este in apropiere de cheiul Dambovitei, dar si de cateva minute de campusul studentesc si cuprinde apartamente cu doua, trei camere, precum si apartamente panoramice si penthouse.

Baile au fost dotate cu articole brand Hansgrohe, seriile de baterii Focus si seturile de dus  Croma.

orhideea-gardens orhideea-gardens-1

LE SABINE Residence

Blocul de locuinte rezidentiale (82 de apartamente) imbina cele mai moderne tehnologii si practici de constructie, oferind viitorilor sai locatari conditii excelente si un nivel sporit de confort, proiectul fiind elaborat de specialisti cu o vasta experienta si realizari de exceptii in domeniul constructiilor.

Obiectele sanitare din baile acestor apartamente au fost dotate cu produse Duravit, seria Starck 3.

le-sabine-a le-sabine-b

Ansamblul Baneasa Residence 16A

Ansamblul rezidențial Băneasa 1 este situat într-o zonă verde, pe Strada Alexandru cel Bun, Nr.22 A, în Voluntari, Ilfov. Complexul este format din 36 de apartamente noi, dintre care 2 studio-uri, 13 apartamente de 2 camere, 19 apartamente de 3 camere și 2 apartamente de 4 camere. Suprafețele locuințelor sunt cuprinse între 56 si 224 mp.

Ansamblul rezidențial Băneasa 1 se desfășoara pe 4 nivele și oferă o priveliște foarte frumoasă asupra vilelor și a spațiilor verzi din împrejurimi. Complexul este împărțit în 2 scări. Locuințele din corpul A sunt în oglindă față de cele din corpul B. Apartamentele sunt încadrate în clasa energetică A, au balcoane cu spații generoase și sunt excelent compartimentate.

Baile sunt finisate cu produse de la Ideal Standard (colectiile Playa, Strada si Atitude) si cabine de dus Huppe seria X1.

Ansamblul Baneasa Residence 16Astrada

Ansamblu Rezidential Avangarde Forest – Pipera

Amplasamentul excelent in mijlocul naturii si totusi aproape de oras, la doar 10 km distanta de Piata Universitatii, designul modern al vilelor dar si preturile extrem de accesibile sunt doar cateva ingrediente forte care fac din acest ansamblu, un loc ideal pentru o locuinta. Amplasarea langa padure, compartimentarea functionala, interiorul spatios si luminos – sunt doar cateva dintre atuurile vilelor din Avangarde Forest.

Baile ansamblului Avangarde Forest au fost echipate cu cazile Kolo.

Ansamblu Rezidential Avangarde Forest – Pipera Ansamblu Rezidential Avangarde Forest – Pipera