Bine ati venit !

Public

Stadion Cluj Arena

Aleea Stadionului nr. 2, Cluj

Cluj Arena este stadionul reprezentativ al oraşului Cluj-Napoca, construit în 2011 pe locul vechiului stadion Ion Moina. Pe stadion se desfăşoară meciuri de fotbal, competiţii de atletism, concerte, festivităţi de absolvire şi întruniri cultural religioase.

Compus din două tribune şi două peluze, stadionul are o capacitate de 30.020 locuri, majoritatea acoperite. Fiind construită la cele mai înalte standarde, noua arenă este cotată ca fiind un stadion din categoria UEFA Elite. În anul 2011 numele noului stadion a devenit marcă înregistată, prin înscrierea sa în registrul Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

O parte din baile ultramoderna sunt dotate cu produsele distribuite de Senso Ambiente, baterii electronice cu senzor Ideal Standard si baterii cu temporizare Vidima.

cluj-arena-1cluj-arena-2

Spitalul clinic de copii Dr. Victor Gomoiu

Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” este unul dintre cele mai vechi spitale pentru copii din Romania. A fost dat în folosinta în anul 1927, director fiind numit la acea vreme prof. Victor Gomoiu. Organizat in perioada interbelica ca un spital care oferea servicii medicale populatiei sarace, spitalul a inceput sa ofere dupa cel de al 2-lea razboi mondial, servicii strict pediatrice, devenind astazi unul dintre cele mai importante spitale de copii din Bucuresti.

Obiectele sanitare cu care s-a dotat unitatea sunt de o calitate superioara de la producatori recunoscuti ca Ideal Standard si Kolo, seriile Idol, Oceane si Slimline II

gomoiugomoiu-1

Spitalul Sf. Maria

Centrul de Cercetare Chirurgie din cadrul Spitalului Clinic Sf. Maria s-a nascut in anul 2009 in urma efortului unei echipe tinere si ambitioase de a pune la punct un centru multidisciplinar unde sa poate fi rezolvate probleme dificile de sanatate care implica cooperare multidisciplinara intre ramuri chirurgicale.

Acest centru este rezultatul firesc al dezvoltarii de noi specialitati chirurgicale alaturi de chirurgia generala, fiecare dintre acestea contribuind in mod substantial la ridicarea nivelului de dificultate si tehnicitate al interventiilor chirurgicale efectuate in centru.

Pentru toaletele Spitalului Sf Maria s-au folosit obiecte sanitare Duravit, seria D-Code.

spitalul-1spital-2

Aeroportul Henri Coanda

Aeroportul Henri Coanda este cel mai mare aeroport din Romania si unul dintre cele doua aeroporturi importante din Bucuresti. Aeroportul este situat in afara zonei urbane a Bucurestiului, in orasul Otopeni, Ilfov. Numele aeroportului a fost schimbat in mai 2004, pana atunci numindu-se Aeroportul International Otopeni.

Pentru toaletele aeroportului s-au folosit produsele brandului Geberit.

aeroport