Bine ati venit !

Noutati

2018-Februarie

Pentru băile din locuințe și hoteluri Ideal Standard lanseaza noua serie de chiuvete Ipalyss™, care include cea mai nouă inovație, și anume materialul ceramic ultrasubțire Diamatec. Acest material nou patentat este realizat dintr-un mix unic de materiale obținute și purificate în mod special, de aceea este extrem de durabil și permite designerilor să atingă aproape imposibilul – unghiuri drepte extrem de subțiri, dar și foarte rezistente. Colecția minunată de chiuvete Ipalyss™ este dezvoltată în colaborare cu deținătorul a numeroase premii, designerul britanic Robin Levin, și cu studioul lui de design Levien.

Ipalyss Ipalyss

2016-Noiembrie


Colecția Connect Air, dotată cu tehnologia noastră revoluționară de spălare multipremiată - Aquablade®, care stabilește standarde nedepășite de igienă a vasului de toaletă și de utilizare economică a apei.


Cea mai noua colectie de la Ideal Standard, Connect Air este acum in stocul Senso Ambiente.

Connect Air Connect Air


Robin Levien este unul dintre designerii industriali britanici care se bucura de un succes consistent. De treizeci de ani face design pentru produsele Ideal Standard. Compania sa, Studio Levien a creat pentru noi produse care le permit clientilor sa profite chiar si de cele mai dificle spatii si a oferit multe solutii practice. Aceste idei i-au adus un numar impresionant de premii pentru inovatii. Colectia Connect Air implementeaza filozofia lui de accesibilitate si economie.

Connect Air Connect Air

2016-Februarie

Senso Ambiente si Laufen

Va aducem la cunostinta ca Senso Ambiente a semnat un contract de distributie cu producatorul LAUFEN.


LAUFEN, marca premium aflata in grupul ROCA, este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de obiecte sanitare, cu o retea de distributie globala. Personalitatea acestui brand elvetian extrem de traditional reflecta o simbioza de design, calitate si functionalitate.

Laufen Laufen

De peste 120 de ani, LAUFEN foloseste cel mai vechi material maleabil cunoscut de om pentru a fabrica produse sanitare inovatoare cu legendara precizie elvetiana. Designul elvetian al produselor LAUFEN uneste doua tendinte majore de proiectare: stilul emotional italian din sud si traditia nordului de precizie si claritate.

Fie ca este vorba de obiecte individuale de baie sau seturi - baile LAUFEN vorbesc aceeasi limba de design, putand fi perfect integrate in concepte arhitecturale.putand fi perfect integrate in concepte arhitecturale.

Laufen Laufen

Produsele LAUFEN aduc un grad inalt de beneficii practice pentru client, care nu este de multe ori vizibil imediat. LAUFEN este preocupata de conservarea resurselor naturale si protejarea mediului, lucru demonstrat prin faptul ca produsele lor permit apei sa fie utilizata cu moderatie.

Laufen Laufen

LAUFEN - Traditie, Design, Precizie, Claritate!

 


 

2015-Iunie

Geberit - Rigole de duș CleanLine

Duşurile fără cădiţă sunt din ce în ce mai des folosite. Tot mai mulţi clienţi doresc să aibă un spaţiu deschis în zona în care fac duş.


Sistemele Geberit pentru duşurile fără cădiţă oferă soluţii specifice pentru îndeplinirea acestor dorinţe. Marca Geberit garantează un design mereu actual în ceea ce priveşte funcţionalitatea şi estetica, cea mai bună calitate şi experienţa îndelungată în drenajul apei – cu avantaje clare pentru inginerul proiectant de instalaţii sanitare, instalator şi client.

 gb1 
Design rafinat şi proiectare impecabilă, marca Geberit:

-calitate superioară şi aspect plăcut
-fiabilitate datorită foliei de etanşare injectate
-instalare simplă
-izolare fonică integrată
-pentru construcţii noi şi modernizări
-gamă simplificată, cu disponibilitate de furnizare mai rapidă uşor de curăţat şi întreţinut.


Rigolele liniare pentru duş sunt foarte apreciate datorită designului minimalist, mereu actual. Rigolele Geberit CleanLine au un alt mare avantaj: datorită tehnologiei inovatoare a acestora, sunt foarte uşor de instalat – şi la fel de uşor de curăţat.

gb2  
Rigolele liniare pentru duş Geberit CleanLine au un design compus din două părţi. O suprafaţă colectoare din oţel-inox formează partea vizibilă. Sub aceasta se află un sifon cu gardă hidraulică mare, care este instalat ca un sifon normal de pardoseală. Datorită foliei de etanşare injectată din fabrică, suprafaţa colectoare se conectează etanş la rigolă.


Rigolele pentru duş Geberit CleanLine pot fi tăiate la lungimea dorită, la momentul instalării, în funcţie de caracteristicile zonei pentru duş. Designul se armonizează cu orice tip de pardoseală, rigolele putând fi instalate fie lângă perete, fie în mijlocul suprafeţei pentru duş.

 


 

2015-Mai

Va aducem cu placere la cunostinta ca Senso Ambiente si FRANKE Romania au semnat un acord de colaborare privind distributia nationala de echipamente si chiuvete de bucatarii.

Franke este o companie elveţiană cu 70 de subsidiare in 40 de ţări la nivel global. Bazele companiei au fost puse in anul 1911, prímele chiuvete fiind produse in anul 1925.

Franke este cel mai mare producător de chiuvete pentru bucătărie din lume şi este leader in cercetarea şi dezvoltarea unor materiale şi a unor produse noi pentru bucătărie. Franke este principalul furnizor de sisteme incorporabile pentru bucătării casnice.

franke franke 1 franke 2

Premiul pentru design pentru chiuveta Planario acordat de International Forum Design.

Premiul If Design Award este probabil, la nivel internaţional, una dintre cele mai prestigioase recunoasteri din zona Designului de produs.

planario

Franke prezintă inovaţii şi design revoluţionar pentru toate categoriile de produse: chiuvete de bucătărie, baterii de bucătărie, plite, cuptoare, hote, cuptoare cu microunde, combine frigorifice, maşini de spălat vase, maşini de spălat rufe, accesorii de bucătărie, managementul deşeurilor.

 


 

 

 

2015-Aprilie

Senso Ambiente - Reprezentanta brandului Steinberg in Romania

Compania Steinberg 
Filozofia noastra este foarte simpla: Noi producem robineti si accesoriile aferente, care se potrivesc din punct de vedere functional si estetic cu cele mai inalte cerinte, cu pasiune pentru detalii si entuziasm pentru tehnologia moderna la preturi surprinzator de moderate. Stim: Calitatea nu trebuie sa fie scumpa ! Cu noi calitatatea are un pret excelent – uitati-va si fiti surprinsi !

stein

 

Calitatea este opusul coincidentei. Fiecare baterie pe care o cream si o producem a fost proiectata cu grija, detaliat testata si supusa unui control riguros. 

Designeri
Jochen Schmiddem , născut 1961 , trăieste și lucrează din 1997 în propriul său studio de design de la Berlin . Un tâmplar instruit, a studiat prima data sculptura si pictura înainte de a trece în design de produs și a câștigat  experiență în studiouri de design internaționale . Din 2010 el lucreaza impreuna cu Steinberg și a creat seriile premiate: 200 și 210. Toată lumea și mai ales, un designer are nevoie de ceva care sa-l inspire în mod repetat : Jochen Schmidden este mereu in căutare pentru combinația perfectă de funcționalitate, afectivitate si cea mai înaltă calitate care poate fi perfectă pentru clientii Steinberg.

2015-Aprilie

Pozzi Ginori este noul brand din portofoliul Senso Ambiente!

Pozzi-Ginori reprezintă istoria artei italiene și design în ceramică de baie. Originea sa datează din 1735, când Marquess Carlo Ginori începea ca unul dintre primii antreprenori din Europa pentru fabricarea de obiecte ceramice pretioase. Fabrica lui a devenit rapid una dintre cele mai mari din Europa.
Din 1918 Pozzi Ginori a cooperat cu mari designeri, cum ar fi Giò Ponti, Guido Andlovitz, Nizzoli Studio, Giovanni Gariboldi, Antonia Campi, Gae Aulenti, Paolo Tilche, Matteo Thun și în prezent cu Antonio Citterio.

Pozzi Ginori Pozzi Ginori

Atenția la funcționalitate, împreună cu un design rațional au mers mână în mână cu istoria și evoluția brandului. O gama completa de produse unice pentru un total de soluții de baie, răspunzând la nevoile diferite ale clienților.
Oferta de produse de Pozzi Ginori include ceramica de baie, căzi de baie, mobilier de baie și cabine de duș.

2015-Aprilie


Noile clapete Sigma 70 - Geberit

Clapeta cu design exclusiv Sigma 70 - Geberit este o clapeta subtire ce pare ca pluteste cativa milimetri in fata peretelui, fara vreun buton. 
Avantaje:
- Design dintr-o singura bucata din sticla sau otel inox inseamna o curatare facila;
- Tehnologie inovatoare cu dispozitiv de actionare hidraulic cu o cursa foarte mica;
- Materiale de cea mai inalta calitate: Sticla (negru, alb, umbra), Otel Inox, Customizabila;
- Filtru integrat cu functie de autocuratare care asigura fiabilitatea produsului in timp.

Sigma 70 wSigma 70 BSigma 70 I

2015-Aprilie


Tonic II – noua serie Ideal Standard

Designerii Tomas Fiegl si Achim Pohl de la Artefakt au creat o gama completa de baie cu un aspect “Soft Geometry”, obtinand astfel un premiu iF DESIGN AWARD 2015. Liniile pure ale Tonic II creeaza o atmosfera de totala relaxare si evadare din rutina de zi cu zi.
Pentru o baie care indeplineste toate cerintele , produsele au fost atent proiectate, ofera o buna functionalitate si sunt de o inalta calitate.
Seria Tonic II inspira si facineaza print-o gama larga de produse ceramice, mobilier de baie, baterii si cazi.
Vasele de toaleta le gasim in doua variante: fara rama (Rimless) si cu spalare AquaBlade™.
Noua tehnologie de spalare AquaBlade™ este exclusiva si brevetata si este combinatia perfecta intre eleganta si inovare. Aceasta ofera cea mai buna performanta de spalare, chiar si cu un volum redus de apa.

Sigma 70 w Sigma 70 B