Bine ati venit !

Compania

FILOSOFIA:

Filosofia Senso Ambiente isi are originea in istorie, inspirata din cultura popoarelor vechi, ce isi organizau spatii speciale dedicate curateniei trupului dar si relaxarii spiritului, ridicand ritualul baii la rang de arta. Camera de baie se transforma, astfel, dintr-un spatiu banal destinat unor activitati de rutina intr-un habitat captivant, functional si atractiv in acelasi timp.
De aceea, Senso Ambiente a ales sa lucreze cu acei furnizori care, prin produsele lor, imbina functionalitatea perfecta cu tehnologia moderna si design creativ. Oferta noastra este completa: de la lavoarul cu forme ingenioase adecvate personalitatii fiecaruia, dusul ce revolutioneaza simturile, ceramica aristocrata si accesoriile rafinate pana la cazi ce indeamna la visare sau invigoreaza prin hidromasaj, saune, minipiscine, baterii si cabine de dus. Un portofoliu echilibrat de produse, pentru spatii private dar si publice.

Showroom3
OFERTA:

Experienta si cunostintele acumulate in cei peste 10 ani de activitate pe piata de distributie din Romania ne indreptatesc sa ne asumam misiunea de a promova baia moderna si beneficiile tehnologiei, pastrand in acelasi timp respectul pentru metodele si beneficiile traditionale.
Ne propunem sa promovam beneficiile unor produse si servicii premium clientilor nostri, oferind in acelasi timp un avantaj competitiv distinct furnizorilor pe care ii reprezentam.


Va invitam in Showroom pentru a descoperi o parte din produsele si sugestiile originale ale partenerilor nostri. Aici veti participa la o surprinzatoare incursiune pe taramul creativitatii, aplicata cu succes functionalitatii perfecte. Veti recunoaste formele perfecte si indraznete, ale unor designeri renumiti ca Philippe Starck, Antonio Citterio, Phoenix Design, Patricia Urquiola, Bouroulec.

Showroom3
ECHIPA:

Suntem o echipa dinamica, permanent in contact cu cele mai noi trend-uri, lansari si tehnologii, care ne improspateaza regulat oferta catre Partenerii nostri. Cunoastem tot ce inseamna inovatie si modernitate in domeniul intim si misterios al spatiului de baie.


Echipa noastra va sta alaturi, oferind expertiza, consultanta de specialitate si suport profesional pentru o decizie corecta, adaptata in egala masura personalitatilor, dorintelor, si bugetelor clientilordar si proiectelor complexe ale Distribuitorilor, pentru care Senso Ambiente ofera suplimentar suport in activitatea de revanzare.


Suntem aici pentru a dezvolta un brand, bazat pe excelenta in oameni si produse, care sa depaseasca asteptarile Clientilor si Partenerilor nostri.

Showroom3

Senso Ambiente este o companie cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2004, in Bucuresti, Romania.