Bine ati venit !

Sistem de dus incastrat termostatat Hansgrohe Design Raindance Select E Shower Select S cu 2 consumatori

Mai multe poze

Sistem de dus incastrat termostatat Hansgrohe Design Raindance Select E Shower Select S cu 2 consumatori

Disponibilitate: In stoc

Culoare: Crom
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 27296000
Producator Hansgrohe
Colectia Raindance Select E
Material Alama sanitara
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Numar consumatori 2
Specificatii Sistem de dus incastrat Hansgrohe Design Raindance Select E / Shower Select Setul include: - Dus deasupra capului Raindance Select E 300 cu 2 tipuri de jet si cu brat - 390 mm - Dus de mana Raindance Select E cu 3 tipuri de jet - Furtun de dus Isiflex - 1.25 m - Suport de dus Porter'S - Corp ingropat Fixfit S fara valva non-retur - Baterie ingropata termostatata Shower Select cu 2 functii - Set basic iBox universal
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, Select
Controleaza jetul de apa cu un singur buton. Cu butonul Select produsele Hansgrohe de baie si bucatarie devin mai prietenoase cu utilizatorul. Fie ca doresti sa schimbi tipul de jet al dusului sau sa controlezi apa de la baterie cu precizie maxima, Select este solutia.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Garantie 60 luni