Bine ati venit !

Cabina de dus patrata Ideal Standard Synergy 80x80cm tratata anticalcar Ideal Clean

Mai multe poze

Cabina de dus patrata Ideal Standard Synergy 80x80cm tratata anticalcar Ideal Clean

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Culoare: Crom,Argintiu
Garantie: 24 luni
Forma: Patrata
Dimensiuni: 80 x 80
Tip usa: Cu usa glisanta
Descriere

Detalii


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul L6371
Producator Ideal Standard
Colectia N/A
Tehnologie Simpla
Forma Patrata
Tip cabina Cu usa glisanta
Caracteristici speciale Tratament anti-calcar
Material Nu
Dimensiuni 80 x 80 x 190 cm (L x l x h)
Culoare Crom,Argintiu
Specificatii Inaltime 190 cm Sticla de 8 mm Tratament Idealclean Finisaj argintiu stralucitor Maner solid placat cu crom Functie "Click & Clean" (partile inferioare ale usii se pot demonta pentru curatare usoara) Montaj ascuns Poate fi ajustat pe axa orizontala pana la 25 mm pe fiecare profil
Garantie 24 luni