Bine ati venit !

Set vas WC suspendat Ideal Standard Tonic II AquaBlade cu fixare ascunsa, cu capac inchidere lenta

Mai multe poze

Set vas WC suspendat Ideal Standard Tonic II AquaBlade cu fixare ascunsa, cu capac inchidere lenta

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Vas WC + Capac
Montare: Suspendat
Tip Scurgere: Orizontala
Functii: Clasica
Culoare: Alb
Garantie: 25 ani
Descriere

Detalii


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul K316701
Producator Ideal Standard
Colectia Tonic II
Tip Vas WC + Capac
Compatibilitate Pentru rezervor ingropat
Montare Suspendat
Scurgere Orizontala
Functie Clasica
Tehnologie AquaBlade
Material Portelan sanitar
Dimensiuni 360 x 565 x 350 mm
Culoare Alb
Specificatii Principalele caracteristici: - sistem de spalare AquaBlade - capac din duroplast cu inchidere lenta - kit de montaj inclus Greutate: 23 Kg
Observatii Nu
Garantie 25 ani