Bine ati venit !

Coloana de dus Ideal Standard IdealDUO cu baterie termostatata

Mai multe poze

Coloana de dus Ideal Standard IdealDUO cu baterie termostatata

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Termostatat
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul A5686AA
Producator Ideal Standard
Colectia IdealDuo
Material Crom
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii Sistem de dus tip Showerpipe format din urmatoarele componente: Palarie de dus cu diametru de 200mm Para de dus cu 3 functii ( Ploaie, Ploaie puternica, Jet masaj ) cu diametru de 100mm Furtun de dus IdealFlex de 1750mm Baterie de dus termostatata
Tehnologii Nu
Observatii Nu
Garantie 60 luni