Bine ati venit !

Showerpipe Hansgrohe Raindance Select E360 ShowerTablet crom, Ecosmart 9L/min

Mai multe poze

Showerpipe Hansgrohe Raindance Select E360 ShowerTablet crom, Ecosmart 9L/min

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Termostatat
Culoare: Crom
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 27287000
Producator Hansgrohe
Colectia Raindance Select E
Material Metal cromat
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii Pachetul contine: Suport de dus Porter'S Furtun de dus Isiflex (1.6 m) Bara de sustinere Para de dus Raindance Select E 120 / (3 jeturi) EcoSmart 9 l/min Baterie termostatata Ecostat ShowerTablet: - Blocare de siguranta la 40 °C Palarie de dus Raindance E 360: - Tip pulverizare: RainAir - Debit pulverizare RainAir (0,3 MPa): 9 l / min - Unghi ajustabil - Lungime brat: 380 mm - Dimensiuni: 360 x 190 mm
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, Select
Controleaza jetul de apa cu un singur buton. Cu butonul Select produsele Hansgrohe de baie si bucatarie devin mai prietenoase cu utilizatorul. Fie ca doresti sa schimbi tipul de jet al dusului sau sa controlezi apa de la baterie cu precizie maxima, Select este solutia.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Observatii Nu
Garantie 60 luni