Bine ati venit !

Showerpipe Hansgrohe Raindance Select E 360 white-crome

Mai multe poze

Showerpipe Hansgrohe Raindance Select E 360 white-crome

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Termostatat
Culoare: white-crome
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 27112400
Producator Hansgrohe
Colectia Raindance Select E
Material Nu
Dimensiuni Nu
Culoare white-crome
Specificatii Sistem de dus tip Showerpipe format din urmatoarele componente: Dus deasupra capului Raindance E 360 Air 360 x 190 mm , Brat dus 380 mm, Para dus Raindance E 120 3jet Suport dus si furtun dus Isiflex 1.60 m, Baterie de dus termostatata cu tehnologie SELECT
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, Select
Controleaza jetul de apa cu un singur buton. Cu butonul Select produsele Hansgrohe de baie si bucatarie devin mai prietenoase cu utilizatorul. Fie ca doresti sa schimbi tipul de jet al dusului sau sa controlezi apa de la baterie cu precizie maxima, Select este solutia.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Observatii Nu
Garantie 60 luni