Bine ati venit !

Showerpipe Hansgrohe Croma 220 cu termostat

Mai multe poze

Showerpipe Hansgrohe Croma 220 cu termostat

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Termostatat
Culoare: Crom
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 27223000
Producator Hansgrohe
Colectia Croma
Material Nu
Dimensiuni 1600 mm
Culoare Crom
Specificatii Sistem de dus tip Showerpipe care contine urmatoarele componente: Palarie de dus Croma 220 Air cu un singur tip de jet Para de dus Croma 100 Vario Furtun de dus Isiflex 1.6m Baterie de dus termostatata Ecostat Comfort presetata la 40 de grade Celsius
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Observatii Nu
Garantie 60 luni