Bine ati venit !

Showerpipe Hansgrohe Croma 220 cu baterie termostatata

Mai multe poze

Showerpipe Hansgrohe Croma 220 cu baterie termostatata

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Termostatat
Culoare: Crom
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 27185000
Producator Hansgrohe
Colectia Croma
Material Nu
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii Sistem de dus tip Showerpipe format din urmatoarele componente: Palarie de dus Croma 220 mm Brat de dus 400 mm Para dus Croma 100 Vario Suport dus ajustabil si furtun dus Isiflex 1.60 m Baterie termostatata presetata la 40 de grade, cartus ceramic
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Observatii Nu
Garantie 60 luni