Bine ati venit !

Baterie cu montaj pe cada Hansgrohe Axor Starck Organic 4 elemente, necesita corp ingropat

Mai multe poze

Baterie cu montaj pe cada Hansgrohe Axor Starck Organic 4 elemente, necesita corp ingropat

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Standard
Montaj: Pe cada
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii


Compania HANSGROHE

   HANSGROHE inseamna experienta, calitate, idei si viziune. Perfectiunea formei si a functionalitatii a fost si este inca standardul HANSGROHE. Inca din 1901 Hans Grohe si descendentii sai au fost in mod constant cu un pas inaintea timpurilor lor. Fie ca este vorba de inventarea primului dus de mana in 1928 sau revolutionarea dusului prin aparitia Raindance in 2003, chiar si dupa mai bine de 100 de ani, munca meticuloasa este forta care ghideaza compania din Padurea Neagra.

   MADE IN GERMANY a fost si este reteta de succes a companiei Hansgrohe. In proportie de 80% productia Hansgrohe este locata in cele 6 fabrici din Germania si dorinta companiei este sa pastreze acest procent, desi o stramutare a productiei in alte zone ale globului ar insemna reduceri de costuri, pentru ca Hansgrohe se bazeaza pe expertiza germana si garanteaza calitatea produselor.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 12425000
Producator Hansgrohe Axor
Colectia Starck Organic
Tehnologie Standard
Material Nu
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii Setul contine: Robineti de inchidere Para de dus Raindance S 100 Air Furtun de dus Supapa termostatata cu comutator on/off Caracteristici: Blocare de siguranta la 40 ° C Limitarea temperaturii reglabila Cartus termostat Debit: 20 l / min Pulverizare de tip: normala Suport dus integrat Sistem de amortizare zgomot Valva anti-retur Lungime furtun 1.10 m Setul de livrare: manere, cartus termostatic, valva de inchidere, filtru de baie cu divertor Functioneaza doar impreuna cu parte ingropata pentru baterii de cada Hansgrohe Racord: DN15
Tehnologii N/A
Observatii Nu
Garantie 60 luni