Bine ati venit !

Set dus Kludi Zenta 3S cu para de dus cu trei functii, bara 900mm si furtun 1600mm, alb

Mai multe poze

Set dus Kludi Zenta 3S cu para de dus cu trei functii, bara 900mm si furtun 1600mm, alb

Disponibilitate: In stoc

Culoare: Alb/Crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii


Compania KLUDI

   Fondata în 1926 în Menden, compania Kludi este o afacere de familie. Ceea ce a început ca o mica companie în frumosul orasel Menden, s-a dezvoltat printr-un proces continuu într- o companie ce activeaza pe plan international. În prezent, Kludi detine 7 fabrici, 10 societati comerciale si 6 reprezentante. Kludi nu dovedeste doar prin punctele sale de lucru un spectru larg ci si prin sortimentul de produse care satisface toate gusturile. Kludi dezvolta si produce baterii de lux pentru baie si bucatarie, sisteme de dus si accesorii pentru baie precum si baterii medicale pentru clinici. Împreuna cu parteneriatele de brand, Kludi si-a consolidat renumele si a demonstrat noi compentente în domeniul solutiilor complete pentru baie.


   Cu multe idei bune si produse noi Kludi este de multi ani unul dintre cei mai importanti producatori de baterii de baie, baterii de bucatarie si dusuri. Identificarea timpurie a trendurilor si transpunerea lor în produse mai istete si mai bune, aceasta este filosofia noastra. Si la un pret accesibil.Bateriile Kludi îmbina un design tineresc, reconfortant cu o tehnica inovativa. Pe langa aceasta, Kludi se identifica cu înalta calitate a serviciilor de livrare, profesionalism în after-sales si durabilitate. Datorita sigurantei procedeelor, serviciile Kludi nu sunt doar sigure ci si progresive, recunoscute si demne de încredere. Kludi confirma siguranta si încrederea prin întocmirea voluntara de controale externe periodice riguroase si o monitorizare elaborata interna. Datorita dezvoltarii unor produse practice si de baza, Kludi s-a calificat în competitia internationala pentru traditie si revenire la origini.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 6085091-00
Producator Kludi
Colectia Zenta
Material Alama sanitara
Dimensiuni 900 mm
Culoare Alb/Crom
Specificatii Setul de dus contine: KLUDI ZENTA bară duş KLUDI ZENTA 3S pară duş DN 15: 3 tipuri de jeturi comutabile: jet duş, jet soft, jet masaj Furtun duş KLUDI LOGOFLEX: - conexiuni G 1/2 x G 1/2 - lungime: 1600 mm - piuliţe conice
Tehnologii Nu
Garantie 60 luni