Bine ati venit !

Set de dus Hansgrohe Croma Select E Vario cu bara de 0.90m alb/crom

Mai multe poze

Set de dus Hansgrohe Croma Select E Vario cu bara de 0.90m alb/crom

Disponibilitate: In stoc

Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 26592400
Producator Hansgrohe
Colectia Croma
Material Metal cromat / Plastic
Dimensiuni 900 mm
Culoare Crom
Specificatii Pozitie ajustabila a agatatoarei de dus la 90 grade pe verticala si orizontala Rata debit maxim la ( 0.3 MPa): 15 l/min Diametru para dus: 100 mm Functii pulverizare : Rain, TurboRain, IntenseRain Para dus Croma Select E Vario cu 3 tipuri de spray Bara dus Unica'Croma 0.90 m Furtun dus Isiflex 1.60 m
Tehnologii QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, Select
Controleaza jetul de apa cu un singur buton. Cu butonul Select produsele Hansgrohe de baie si bucatarie devin mai prietenoase cu utilizatorul. Fie ca doresti sa schimbi tipul de jet al dusului sau sa controlezi apa de la baterie cu precizie maxima, Select este solutia.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Garantie 60 luni