Bine ati venit !

Rigola de pardoseala pentru dus Geberit CleanLine pentru pardoseli 65 - 90 mm

Mai multe poze

Rigola de pardoseala pentru dus Geberit CleanLine pentru pardoseli 65 - 90 mm

Disponibilitate: In stoc

Tip: Rigola
Garantie: 120 luni
Descriere

Detalii


Compania Geberit

Grupul Geberit este liderul de piata europeana in domeniul tehnologiei sanitare cu o prezenta globala. Din momentul infiintarii sale in 1874, compania a fost intotdeauna un pionier in acest sector, stabilind in mod constant noi tendinte si trenduri cu solutiile sale complete de sistem. Gama de produse Geberit este proiectata pentru a fi utilizata atat in cladiri noi, precum si in proiecte de renovare si modernizare. Ea cuprinde linii de produse a sistemelor sanitare si a sistemelor de conducte.Produsele Geberit sunt inovatoare, durabile si eficiente, proiectate si fabricate sa ofere solutii high-end pentru instalatori si utilizatorii finali. Designul, confortul, consumul redus de apa si implicit de energie, protectia impotriva incendiilor, izolare fonica, precum si ecologia si sustenabilitatea - sunt probleme globale si reprezinta tendintele la care Geberit ofera raspunsuri competente si profesionale.Avantaje Geberit UP320

Fie ca este vorba de gips-carton sau constructie solida, fie ca sunt constructii noi sau renovari: cu Geberit Duofix sau Geberit Kombifix, Geberit are intotdeauna solutia potrivita pentru instalarea unui rezervor incastrat. O gama larga de modele speciale permite utilizarea in situatii de constructie neobisnuite.

Rezervoarele incastrate Geberit sunt realizate din polietilena rezistenta (PE). Ele sunt produse dintr-o singura bucata, fara nicio imbinare. Dupa ce racordul de spalare este sudat, fiecare rezervor este testat pentru o etanseitate de 100%. Peste 60 de milioane de instalari si 50 de ani de experienta pe piata vorbesc de la sine.


 Fara miscari, fara vibratii: elementele de instalare Geberit pentru vase WC suspendate pot suporta greutati de pâna la 400 de kg. Greutatea nu este suportata de perete, ci de cadrul de otel al elementului de instalare.

 Sistemele de instalare Geberit permit instalarea unui vas WC suspendat. Curatarea pardoselii este mult mai facila, pentru ca nu mai exista zone cu acces dificil sub vasul WC.

 Rezista, rezista si rezista – si a facut acest lucru in ultimii 50 de ani: peste 60 de milioane de rezervoare incastrate Geberit instalate in acest rastimp sunt cea mai buna dovada a fiabilitatii acestora. Deoarece aceste produse funtioneaza atât de bine, Geberit garanteaza disponibilitatea pieselor de schimb pentru 25 de ani de la data iesirii produsului din fabricatie. Piese de schimb sunt in prezent disponibile chiar si pentru rezervoare incastrate produse acum 35 de ani.

 Tot ceea ce provine de la Geberit este parte a unui sistem foarte bine gândit. Acest lucru inseamna ca orice lucrare de mentenanta necesara poate fi realizata simplu si rapid. Instalarea ulterioara a unor noi tehnologii pentru rezervor poate fi realizata fara dificultate in multe cazuri, ca de exemplu cea de economisire a apei sau instalarea unui vas WC cu functie de bideu.

 Rezervoarele incastrate Geberit sunt intotdeauna inaintea timpului lor, deoarece Geberit se gândeste astazi la toaleta viitorului. Echipari speciale permit instalarea ulterioara a unor aplicatii de avangarda, ca de exemplu vasul WC cu functie de bideu Geberit AquaClean, unitatea integrata de exhaustare a mirosului si purificare a aerului Geberit DuoFresh sau actionarea spalarii fara atingere.Companie premiata international : IF Product Design AWARD si DESIGN PLUS by ISH.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 154 152 00 1
Producator Geberit
Colectia CleanLine
Tip Rigola
Material Material PE-HD (polietilenă de densitate înaltă)
Dimensiuni 6.5 - 9 cm (înălțime de montaj)
Culoare Nu
Specificatii Înălțime minimă șapă 6.5 cm Flanșă de izolare pre-montată pe sifon Reglaj înălțime între 6.5 - 9 cm (se taie înălțimea dorită) DN 40 Debit 24l/min Rigolele liniare pentru dusuri Geberit din seria CleanLine nu doar arata bine, ci sunt si usor de curatat. Spre deosebire de multe rigole liniare conventionale, murdaria si bacteriile nu se pot acumula pe lungimea acestora.

Inovatii in igiena baii
Suprafata neteda a scurgerii: nu exista acumulari sau depuneri ascunse de murdarie Capac usor de indepartat Filtru integrat, pentru indepartarea murdariei si a firelor de par Design atemporal: otel inox cu aspect periat pentru un look elegant care va fi mereu la moda Lungime flexibila: rigola liniara poate fi sectionata la lungimea dorita, direct la locul instalarii Usor de instalat: kit de instalare complet pentru o instalare usoara si o etanseizare eficienta realizate de un singur instalator
Garantie 120 luni