Bine ati venit !

Rezervor vas wc Duravit Vero, alb

Mai multe poze

Rezervor vas wc Duravit Vero, alb

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Montaj: Pe vas WC
Culoare: Alb
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii


Compania DURAVIT

   Totul a început în Hornberg, Germania, în 1817, când Georg Friedrich Horn a construit o fabrica de ceramica axata initial exclusiv pe fabricarea de vase. În 1956, productia a evoluat de la ceramica la portelan, extinzand liniile de productie pentru fabricarea de ceramica sanitara. Acest lucru a oferit o baza pentru succesul viitor și a introdus in piata obiectelor sanitare un nume nou: Duravit.


   Astazi, Duravit opereaza la nivel international și se mândrește cu 10 de unitati de productie cu o forta de munca de mai mult de 5.000 de angajati in intreaga lume - "Traditia in inovatie", este sloganul prin care Duravit continua sa arate dorinta pentru dezvoltarea unor segmente de produse noi bazate pe noi tehnologii inovatoare si un design extraordinar.

   Noile produse lansate în 2013 au fost extrem de bine primite de clientii și partenerii de vânzari. Seria DuraStyle a devenit un bestseller international. Seria D.2 a depasit cu mult asteptarile in ceea ce priveste calitatea si design-ul. Gama de produse a fost completat de relansarea seriei universale de mobilier de baie X-Large, precum si de tehnologia vaselor de wc fara rama de spalare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 909000005
Producator Duravit
Colectia Vero
Montaj Pe vas WC
Material Portelan
Dimensiuni 380 x 160 mm
Culoare Alb
Specificatii Alimentare laterala Include mecanism cu dubla actionare buton crom lucios Se monteaza cu vas wc Vero pe pardoseala Fara set alimentare cu apa a rezervorului (se comanda separat)
Garantie 60 luni