Bine ati venit !

Prosop baie Aquanova Adagio 100% bbc 55x100 cm Flax 11

Mai multe poze

Prosop baie Aquanova Adagio 100% bbc 55x100 cm Flax 11

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Prosop baie
Culoare: Flax
Descriere

Detalii


AQUANOVA este o companie belgiana, de familie, cu o traditie de peste 65 ani si cu vanzari la nivel mondial.

   Sub creatia designerilor Hennie Bastiaens si Leonie Wintels, Aquanova a dezvoltat produse destinate pentru casa, bai si bucatarii sub acelasi brand.

   Acestia sunt in cautarea continua de noi tendinte, culori si modele, astfel incat, in colectia Aquanova, exista intotdeauna ceva nou.


Transforma-ti casa in acasa


In fiecare sezon, Aquanova creeaza si produce noi colectii inspirate din cele mao noi trenduri dar si stiluri individuale unice, cu care sa iti transformi casa in acasa. Produsele Aquanova nu se demodeaza, au un design original si le poti combina oricum doresti , pentru a iti crea propriul stil.Gama de produse extrem de variata


   Gama de produse este produsa de Aquanova este foarte variata: produse textile si accesorii pentru camera de baie, dormitor si bucatarie, cum ar fi prosoape, halate de baie, accesorii de baie, lenjerii si cuverturi de pat, prosoape de bucatarie, manusi de bucatarie, etc.

   In jurul acestor produse, echipa de creatie creeaza concepte de viata prin game de produse potrivite in ceea ce priveste designul si culoarea.


Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul ADATWS-11
Producator Aquanova
Colectia Adagio
Tip Prosop baie
Material Bumbac
Material Bumbac
Dimensiuni 55 x 100 cm
Culoare Flax
Specificatii Nu
Garantie Fara garantie