Bine ati venit !

Palarie de dus Hansgrohe Raindance Select E 300, 3 jeturi, 30x19 cm

Mai multe poze

Palarie de dus Hansgrohe Raindance Select E 300, 3 jeturi, 30x19 cm

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Palarie de dus
Culoare: Crom
Garantie: 24 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 26468000
Producator Hansgrohe
Colectia Raindance Select E
Tip Palarie de dus
Dimensiuni 300mm x 190mm
Culoare Crom
Specificatii Palarie Hansgrohe cu 3 tipuri de jet Debit: 18 l / min pentru Rain si RainAir si 22 l / min pentru RainStream Brat de prindere in perete cu lungimea de 390 mm Buton Select pentru schimbarea tipului de jet Se instaleaza alaturi de Corp incastrat IBOX
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, Select
Controleaza jetul de apa cu un singur buton. Cu butonul Select produsele Hansgrohe de baie si bucatarie devin mai prietenoase cu utilizatorul. Fie ca doresti sa schimbi tipul de jet al dusului sau sa controlezi apa de la baterie cu precizie maxima, Select este solutia.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Garantie 24 luni