Bine ati venit !

Panel dus Hansgrohe Raindance Lift cu baterie termostatata, alb/crom

Mai multe poze

Panel dus Hansgrohe Raindance Lift cu baterie termostatata, alb/crom

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Termostatat
Culoare: Alb/crom
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 27008400
Producator Hansgrohe
Colectia Raindance
Material Metal cromat
Dimensiuni Nu
Culoare Alb/crom
Specificatii Panou dus cu palarie deasupra capului Raindance Rainfall 180 cu dimensiunea de 240 mm 2 tipuri de jeturi: RainAir cu 14l/min si Rain Flood (cascada) cu 17l/min Para dus Pura Vida 120 Furtun dus Isiflex 1.60 m Suport dus Baterie termostata si siguranta cu oprire la 40 ° C Ajustare pe verticala 20 cm
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Observatii Nu
Garantie 60 luni