Bine ati venit !

Palarie dus overhead Hansgrohe Pura Vida, 400 mm, alb/crom

Mai multe poze

Palarie dus overhead Hansgrohe Pura Vida, 400 mm, alb/crom

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Palarie de dus
Culoare: Crom/Alb
Garantie: 24 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 27437400
Producator Hansgrohe
Colectia PuraVida
Tip Palarie de dus
Dimensiuni 390 x 260 mm
Culoare Crom/Alb
Specificatii Palarie de dus rectangulara construita din 2 bucati cu DualFinish - CromAlb Tipul de pulverizare: RainAir Debit: 21 l / min Tipul de instalare: pe perete Contine brat de prindere 390 mm si sistem conectare rapida
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Garantie 24 luni