Bine ati venit !

Lavoar Ideal Standard Strada 60x42cm, montare pe mobilier

Mai multe poze

Lavoar Ideal Standard Strada 60x42cm, montare pe mobilier

Disponibilitate: In stoc

Montare: Pe mobilier
Design: Patrat
Culoare: Alb
Garantie: 25 ani
Descriere

Detalii


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul K077801
Producator Ideal Standard
Colectia Strada
Montare Pe mobilier
Design Patrat
Material Ceramica
Dimensiuni 60 x 42 cm
Culoare Alb
Specificatii Produsul este nefinisat pe partea din spate,se monteaza lipit de perete. Poate fi montat si suspendat.
Garantie 25 ani