Bine ati venit !

Lavoar Duravit Starck 1 48cm, montare pe blat

Mai multe poze

Lavoar Duravit Starck 1 48cm, montare pe blat

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Montare: Pe blat
Design: Rotund
Culoare: alb
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii


Compania DURAVIT

   Totul a început în Hornberg, Germania, în 1817, când Georg Friedrich Horn a construit o fabrica de ceramica axata initial exclusiv pe fabricarea de vase. În 1956, productia a evoluat de la ceramica la portelan, extinzand liniile de productie pentru fabricarea de ceramica sanitara. Acest lucru a oferit o baza pentru succesul viitor și a introdus in piata obiectelor sanitare un nume nou: Duravit.


   Astazi, Duravit opereaza la nivel international și se mândrește cu 10 de unitati de productie cu o forta de munca de mai mult de 5.000 de angajati in intreaga lume - "Traditia in inovatie", este sloganul prin care Duravit continua sa arate dorinta pentru dezvoltarea unor segmente de produse noi bazate pe noi tehnologii inovatoare si un design extraordinar.

   Noile produse lansate în 2013 au fost extrem de bine primite de clientii și partenerii de vânzari. Seria DuraStyle a devenit un bestseller international. Seria D.2 a depasit cu mult asteptarile in ceea ce priveste calitatea si design-ul. Gama de produse a fost completat de relansarea seriei universale de mobilier de baie X-Large, precum si de tehnologia vaselor de wc fara rama de spalare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 446480000
Producator Duravit
Colectia Starck 1
Montare Pe blat
Design Rotund
Material Ceramica
Dimensiuni diametru 480 mm
Culoare alb
Specificatii 1 gaura pentru baterie, cu preaplin, se monteaza pe blat, include sistem de fixare
Garantie 60 luni