Bine ati venit !

Gresie portelanata rectificata Iris Terre 60x30cm, 9mm, Cenere

Mai multe poze

Gresie portelanata rectificata Iris Terre 60x30cm, 9mm, Cenere

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 30x60
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Cenere
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 863174
Producator Iris Ceramica
Serie N/A
Colectia Terre
Concept Monocolor
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 60 x 30 cm
Metri patrati / Cutie 0.90
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Natural
Culoare Cenere
Caracteristici Aceasta colectie ofera o noua perspectiva asupra pardoselilor naturale rustice. Un design simplu, aceste placi ceramice sunt texturate la atingere si ofera toata fascinatia materialelor naturale, marcate si imbogatite de trecerea timpului. Trecutul si ideile contemporane se unesc in spatiile in care suprafetele aduc naturalete dar si culori calde pentru a recrea pardoseli autentice si pline de detalii. Recomandata pentru utilizare residentiala. Rezistenta la inghet. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Gresia din colectia Terre este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 45,7x45,7 cm, 60x30 cm, 60x60 cm; - Finisaj: Natural, Non-Slip - Nuanta: Argilla, Cenere, Creta, Nero, Ruggine Ambalare = 5 buc/cutie Greutate = 17.77 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.