Bine ati venit !

Gresie portelanata rectificata Iris Sync 60x30cm, 9mm, Grey

Mai multe poze

Gresie portelanata rectificata Iris Sync 60x30cm, 9mm, Grey

Disponibilitate: In stoc

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 30x60
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Grey
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 863275
Producator Iris Ceramica
Colectia Sync
Serie Sync
Concept Stone
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 60 x 30 cm
Metri patrati / Cutie 0.90
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Natural
Culoare Grey
Caracteristici Colectia Sync ofera multiple optiuni de compozitie in culori calde si reci, multiple dimensiuni posibile si trei tipuri de finisaj pentru suprafata. Aspectul tactil si vizual foarte placut si detaliile fermecatoare ofera o personalitate puternica oricarui decor. Recomandata pentru trafic comercial usor. Rezistenta la inghet. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Clasa anti-alunecare: R9 Gresia din colectia Sync este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 120x60 cm, 120x30 cm, 120x20 cm, 60x60 cm, 60x30 cm - Finisaj: Natural, Non-slip, Lappato - Nuanta: Coal, Grey, Steel, Tobacco, White Ambalare = 5 buc/cutie Greutate = 17.77 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.