Bine ati venit !

Gresie portelanata rectificata Iris Marmi 3.0 60x60cm, 9mm, Venato White

Mai multe poze

Gresie portelanata rectificata Iris Marmi 3.0 60x60cm, 9mm, Venato White

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 60x60
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: White
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 866635
Producator Iris Ceramica
Serie Marmi 3.0
Colectia Marmi 3.0
Concept Marble
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 60 x 60 cm
Metri patrati / Cutie 1.08
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Natural
Culoare White
Caracteristici Colectia Marmi 3.0 ofera un design modern, spatios si luminos cu accente de eleganta clasica intr-un stil contemporan. Frumusetea fascinanta a marmurei ramane neschimbata, ce se schimba este decorul, ce devine mai modern si prezinta identitatea creativa a meterialului printr-o perspectiva contemporana. Recomandata pentru trafic comercial usor. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Gresia din colectia Marmi 3.0 este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 120x60 cm, 120x30 cm, 60x60 cm, 60x30 cm - Finisaj: Natural, Glossy - Nuanta: Black Pulpis, Brown Saint Laurent, Dolomiti White, Georgette Grey, Gioia White, Onyx, Venato White, White Machaubas Ambalare = 3 buc/cutie Greutate = 22.17 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.