Bine ati venit !

Gresie portelanata rectificata Iris E-Wood 90x15cm, 9mm, Blonde

Mai multe poze

Gresie portelanata rectificata Iris E-Wood 90x15cm, 9mm, Blonde

Disponibilitate: In stoc

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 15x90
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Blonde
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 894013
Producator Iris Ceramica
Colectia E-Wood
Serie E-Wood
Concept Wood
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 90 x 15 cm
Metri patrati / Cutie 1.215
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Natural
Culoare Blonde
Caracteristici Suprafetele seriei E-Wood reproduc cu exactitate aspectul si structura elaborata a lemnului, impreuna cu toate calitatile materialelor naturale. Disponibila in cinci varietati deosebite ce scot in evidenta nuantele calde si naturale pentru a decora perfect orice spatiu, fie el contemporan, vintage, elegant sau minimalist. Recomandata pentru trafic comercial usor. Rezistenta la inghet. Pot exista diferente usoare de nuanta si aspect intre cutii. Clasa anti-alunecare: R9 Gresia din colectia E-Wood este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 90 x 15 cm, 90 x 11 cm, 90 x 22,5 cm - Finisaj: Natural, Non-slip, Lappato, Active - Nuanta: Black, Blonde, Grey, Oak, White Ambalare = 9 buc/cutie Greutate = 22.97 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.