Bine ati venit !

Gresie portelanata rectificata FMG Venice Villa 60x30cm, 10mm, Ivory Levigato

Mai multe poze

Gresie portelanata rectificata FMG Venice Villa 60x30cm, 10mm, Ivory Levigato

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 10 mm
Dimensiuni: 30x60
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Ivory
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul L63410
Producator FMG
Serie Venice Villa
Colectia Venice Villa
Concept Marble
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 10 mm
Dimensiuni 60 x 30 cm
Metri patrati / Cutie 0.90
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Levigato
Culoare Ivory
Caracteristici Colectia Venice Villa reinterpreteaza faimosul "terrazzo" Venetian cu o abordare moderna, combinand aspectul unic al fragmentelor de marmura cu rezistenta pieselor ceramice compacte. Rezultatul este un joc de culori ce capteaza si reflecta lumina, decorand in mod unic atat casele cat si spatiile comerciale. Recomandata pentru trafic comercial. Rezistenta la inghet. Gresia din colectia Venice Villa este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 120x60 cm, 20x20 cm, 60x30 cm, 60x60 cm - Finisaj: Naturale, Levigato, Strutturato - Nuanta: White, Zinc, Silver, Grey, Ivory, Earth, Beige, Graphite, Pink, Green, Coral, Yellow, Blue Ambalare = 5 buc/cutie Greutate = 23.77 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.