Bine ati venit !

Gresie portelanata rectificata FMG Select 120x60cm, 9mm, Blue de Savoie Naturale

Mai multe poze

Gresie portelanata rectificata FMG Select 120x60cm, 9mm, Blue de Savoie Naturale

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 60x120
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Blue
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul P62391
Producator FMG
Serie Select
Colectia Select
Concept Marble
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 120 x 60 cm
Metri patrati / Cutie 1.44
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Natural
Culoare Blue
Caracteristici Marmura eleganta, reprezentatul perfect al frumusetii naturale, simboluri ale stilului si culturii italiene. Recomandata pentru trafic comercial. Rezistenta la inghet. Gresia din colectia Select este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 120 x 60 cm, 60 x 60 cm, 60 x 30 cm - Finisaj: Naturale, Lucidato, Lappato - Nuanta: Bianco Venato Extra, Calacatta, White Calacatta, Onice Perla, Crema Marfil Extra, Travertino, Blue de Savoie, Gaudi Stone Ambalare = 2 buc/cutie Greutate = 29.95 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.