Bine ati venit !

Gresie portelanata rectificata FMG Pietra del Brenta 60x30cm, 10mm, Beige Naturale

Mai multe poze

Gresie portelanata rectificata FMG Pietra del Brenta 60x30cm, 10mm, Beige Naturale

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 10 mm
Dimensiuni: 30x60
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Beige
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul P63396
Producator FMG
Serie Pietra del Brenta
Colectia Pietra del Brenta
Concept Stone
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 10 mm
Dimensiuni 60 x 30 cm
Metri patrati / Cutie 0.90
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Natural
Culoare Beige
Caracteristici Seria Pietra del Brenta interactioneaza cu arhitectura moderna, defineste spatiile cu linii clare si texturi naturale. Design-ul unic si aspectul natural, de piatra dau un aspect simplu dar original oricarui decor. Recomandata pentru trafic comercial. Rezistenta la inghet. Gresia din colectia Pietra del Brenta este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 120x60 cm, 120x30 cm, 60x60 cm, 60x30 cm - Finisaj: Naturale, Levigata, Sasso - Nuanta: Bianco, Beige, Grigio, Tortora, Perla, Moro, Nero Ambalare = 5 buc/cutie Greutate = 23.77 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.