Bine ati venit !

Gresie portelanata rectificata FMG Marble 30x60cm, 9mm, Pulpis Bronze Prelevigato

Mai multe poze

Gresie portelanata rectificata FMG Marble 30x60cm, 9mm, Pulpis Bronze Prelevigato

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 30x60
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Bronze
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul P63371
Producator FMG
Serie Marble
Colectia Marble
Concept Marble
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 30 x 60 cm
Metri patrati / Cutie 0.90
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Prelevigato
Culoare Bronze
Caracteristici Colectia Marble reprezinta rezultatul uimitor obtinut prin combinarea elementelor naturale si a tehnologiei de ultima ora. Gresia portelanata de inalta calitate ce imbina cu eleganta designul si durabilitatea este potrivita pentru podele cat si pentru placari de pereti. Recomandata pentru trafic comercial. Rezistenta la inghet. Clasa anti-alunecare: R9 Gresia din colectia Marble este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 60x60 cm, 60x30 cm, 120x20cm, 120x30cm, 120x60 cm - Finisaj: Prelucidato, Prelevigato, Bocciardato - Nuanta: Bianco Perla, Cendre Grey, Alanya Black, Gris Savoie, Pulpis Bronze, Cremo Supremo Ambalare = 5 buc/cutie Greutate = 22.77 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.