Bine ati venit !

Gresie portelanata Iris Roccia 45.7x45.7cm, 8.5mm, Beige

Mai multe poze

Gresie portelanata Iris Roccia 45.7x45.7cm, 8.5mm, Beige

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 8.5 mm
Dimensiuni: 45.7x45.7
Culoare: Beige
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 745493
Producator Iris Ceramica
Serie Roccia
Colectia Roccia
Concept Stone
Tip Portelanata
Pentru Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 8.5 mm
Dimensiuni 45,7 x 45,7 cm
Metri patrati / Cutie 1.253
Caracteristici speciale Nu
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

Finisaj Natural
Culoare Beige
Caracteristici Recomandata pentru utilizare residentiala. Rezistenta la inghet. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Gresia din colectia Roccia este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 45,7 x 45,7 cm - Finisaj: Natural, - Nuanta: Beige, Bianco, Grigio, Moro, Nero Ambalare = 6 buc/cutie Greutate = 24.3 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.