Bine ati venit !

Gresie portelanata Iris Madeira 90x22.5cm, 9mm, Beige

Mai multe poze

Gresie portelanata Iris Madeira 90x22.5cm, 9mm, Beige

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 22.5x90
Culoare: Beige
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 897026
Producator Iris Ceramica
Serie Madeira
Colectia Madeira
Concept Wood
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 90 x 22,5 cm
Metri patrati / Cutie 1.215
Caracteristici speciale Nu
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

Finisaj Natural
Culoare Beige
Caracteristici Traditie si inovatie, natura si tehnologie: cu seria Madeira fuziunea dintre elemente opuse devine echilibrul perfect intr-o colectie de ceramica creata pentru arhitectura contemporana, ce isi ia inspiratia in principal de la cele mai pretioase tipuri de lemn. Madeira acopera suprafetele orizontale sau verticale cu o nota eleganta si originala, datorita designului modern si expresiv. Recomandata pentru trafic comercial usor. Rezistenta la inghet. Pot exista diferente usoare de nuanta si aspect intre cutii. Clasa anti-alunecare: R9 Gresia din colectia Madeira este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 90 x 22,5 cm, 90 x 15 cm - Finisaj: Natural, Non-slip - Nuanta: Antracite, Beige, Bianco, Corda, Grigio Ambalare = 6 buc/cutie Greutate = 24 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.