Bine ati venit !

Gresie portelanata Iris French Woods 120x20cm, 9mm, Beech

Mai multe poze

Gresie portelanata Iris French Woods 120x20cm, 9mm, Beech

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 20x120
Culoare: Beech
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 891040
Producator Iris Ceramica
Serie French Woods
Colectia French Woods
Concept Wood
Tip Portelanata
Pentru Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 120 x 20 cm
Metri patrati / Cutie 0.96
Caracteristici speciale Nu
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

Finisaj Natural
Culoare Beech
Caracteristici Seria French Woods sublineaza eleganta naturala a lemnului prin aspectul autentic ce imita perfect fibra acestuia. Design contemporan pentru un decor armonios atat la interior cat si la exterior. Recomandata pentru trafic comercial usor. Rezistenta la inghet. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Gresia din colectia French Woods este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 120 x 20 cm - Finisaj: Natural, Non-slip - Nuanta: Beech, Cork, Ebony, Elm, Larch, Olive Ambalare = 4 buc/cutie Greutate = 19.6 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.