Bine ati venit !

Gresie portelanata Iris Deck 120x20cm, 9mm, Olmo

Mai multe poze

Gresie portelanata Iris Deck 120x20cm, 9mm, Olmo

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 20x120
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Olmo
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 891068
Producator Iris Ceramica
Serie Deck
Colectia Deck
Concept Wood
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 120 x 20 cm
Metri patrati / Cutie 0.96
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Natural
Culoare Olmo
Caracteristici Calitatile naturale ale lemnului depasesc granitele materialului in sine. Seria Deck defineste cu autenticitate spiritul si esenta lemnului. Recomandata pentru trafic comercial usor. Rezistenta la inghet. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Ambalare = 4 buc/cutie Greutate = 23.23 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.