Bine ati venit !

Gresie portelanata Iris Blocks 5.0 60x30cm, 9mm, White

Mai multe poze

Gresie portelanata Iris Blocks 5.0 60x30cm, 9mm, White

Disponibilitate: In stoc

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 30x60
Culoare: White
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 863255
Producator Iris Ceramica
Colectia Blocks 5.0
Serie Blocks 5.0
Concept Monocolor
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 60 x 30 cm
Metri patrati / Cutie 0.90
Caracteristici speciale Nu
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

Finisaj Natural
Culoare White
Caracteristici Seria Blocks 5.0 ofera un aspect retro, urban, cu aspect de materiale vinatge, de la metal corodat pana la piatra erodata de apa. Recomandata pentru trafic comercial usor. Rezistenta la inghet. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Clasa anti-alunecare: R9 Gresia din colectia Blocks 5.0 este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 120x60 cm, 120x30 cm, 120x20 cm, 60x60 cm, 60x30 cm - Finisaj: Natural, Non-slip, Lappato - Nuanta: Grey, Dark, Rust, White, Wood. Ambalare = 5 buc/cutie Greutate = 17.77 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.