Bine ati venit !

Gresie portelanata FMG Twenty 60x60cm, 20mm, Pietra Europa

Mai multe poze

Gresie portelanata FMG Twenty 60x60cm, 20mm, Pietra Europa

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 20 mm
Dimensiuni: 60x60
Culoare: Crem
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul ST66280
Producator FMG
Serie Twenty
Colectia Twenty
Concept Stone
Tip Portelanata
Pentru Perete, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 20 mm
Dimensiuni 60 x 60 cm
Metri patrati / Cutie 0.72
Caracteristici speciale Nu
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

Finisaj Strutturato
Culoare Crem
Caracteristici Colectia Twenty vine cu placi ceramice monolitice de 60 x 60 cm, realizate dintr-o singura bucata cu aspect de piatra naturala si o grosime de 20 mm. Un produs ce este ideal pentru suprafetele de afara si ce a fost creat sa reziste in timp si sa suporte greutati mari. Caracteristicile tehnice ale acestor placi in combinatie cu valoarea estetica, ofera un decor stilat atat spatiilor exterioare cat si interioare. Recomandata pentru trafic comercial. Rezistenta la inghet. Clasa anti-alunecare: R11 Poate fi montata si direct pe iarba, pietris, nisip Poate fi montata si suspendat, pe picioare Ambalare = 2 buc/cutie Greutate = 30.96 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.