Bine ati venit !

Gresie portelanata FMG Roads Maxfine 150x75cm, 6mm, Coffee Truth Naturale

Mai multe poze

Gresie portelanata FMG Roads Maxfine 150x75cm, 6mm, Coffee Truth Naturale

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea, Placari diverse
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 6 mm
Dimensiuni: 75x150
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Coffee
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul P175199MF6
Producator FMG
Serie Roads Maxfine
Colectia Roads Maxfine
Concept Cement
Tip Portelanata
Pentru Perete, Placari diverse, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 6 mm
Dimensiuni 150 x 75 cm
Metri patrati / Cutie 2.25
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Natural
Culoare Coffee
Caracteristici Un material inovativ ce depaseste barierele dintre suprafete atat pentru arhitectura cat si pentru decoratiuni si mobilier. Rezistenta si eleganta, dimensiuni foarte mari si o grosime mica a placii pentru a da un aspect unic oricarei suprafete. Un concept de placare nou, potrivit pentru proiectele contemporane, ce exprima tot potentialul portelanului prin acest produs de performanta fara egal si cu aspect exceptional. Rezistenta si versatila, ceramica Maxfine permite designerilor sa isi dezlantuiasca creativitatea cu noile placi de dimensiuni mari si grosime mica, ce reprezinta materialul perfect pentru orice suprafata sau aplicare. Poate fi folosita si pentru placari decorative si pentru mobilier (blaturi, usi, mese, etc) Recomandata pentru trafic comercial. Rezistenta la inghet. Gresia din colectia Roads Maxfine este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 300x150 cm, 300x100 cm, 150x150 cm, 150x100 cm, 150x75 cm, 100x100 cm, 75x75 cm, 75x37,5 cm - Finisaj: Natural - Nuanta: White Purity, Sand Hearth, Turtle Blaze, Black Intensity, Pearl Mind, Grey Calm, Coffee Truth, Dark Depth Ambalare = 2 buc/cutie Greutate = 31.65 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.