Bine ati venit !

Gresie portelanata FMG Pietre Maxfine 100x100cm, 6mm, Lavica Grey Naturale

Mai multe poze

Gresie portelanata FMG Pietre Maxfine 100x100cm, 6mm, Lavica Grey Naturale

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata
Pentru: Perete, Podea, Placari diverse
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 6 mm
Dimensiuni: 100x100
Culoare: Grey
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul P100304MF6
Producator FMG
Serie Pietre Maxfine
Colectia Pietre Maxfine
Concept Stone
Tip Portelanata
Pentru Perete, Placari diverse, Podea
Montaj Exterior, Interior
Grosime 6 mm
Dimensiuni 100 x 100 cm
Metri patrati / Cutie 2
Caracteristici speciale Nu
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

Finisaj Natural
Culoare Grey
Caracteristici Un material inovativ ce depaseste barierele dintre suprafete atat pentru arhitectura cat si pentru decoratiuni si mobilier. Rezistenta si eleganta, dimensiuni foarte mari si o grosime mica a placii pentru a da un aspect unic oricarei suprafete. Un concept de placare nou, potrivit pentru proiectele contemporane, ce exprima tot potentialul portelanului prin acest produs de performanta fara egal si cu aspect exceptional. Rezistenta si versatila, ceramica Maxfine permite designerilor sa isi dezlantuiasca creativitatea cu noile placi de dimensiuni mari si grosime mica, ce reprezinta materialul perfect pentru orice suprafata sau aplicare. Poate fi folosita si pentru placari decorative si pentru mobilier (blaturi, usi, mese, etc) Recomandata pentru trafic comercial. Rezistenta la inghet. Gresia din colectia Pietre Maxfine este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 100x100 cm, 150x100 cm, 300x100 cm - Finisaj: Naturale, Prelevigato - Nuanta: Pearl, Beige, Dark, Grey, Black Ambalare = 2 buc/cutie Greutate = 28.14 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.