Bine ati venit !

Gresie decor rectificata Iris Terrecotte 20x20cm, 9mm, Nero

Mai multe poze

Gresie decor rectificata Iris Terrecotte 20x20cm, 9mm, Nero

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Glazurata
Pentru: Perete, Podea
Montaj: Interior
Grosime: 9 mm
Dimensiuni: 20x20
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Nero
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 713192
Producator Iris Ceramica
Colectia Terre
Serie N/A
Concept Monocolor
Tip Glazurata
Pentru Perete, Podea
Montaj Interior
Grosime 9 mm
Dimensiuni 20 x 20 cm
Metri patrati / Cutie 0.36
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice glazurate
Placile ceramice glazurate au aplicate un strat suplimentar pentru protejarea imprimeurilor si culorilor aplicate pe suprafata placii. Placile gazurate sunt disponibile intro gama larga de culori, forme si dimensiuni

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Natural
Culoare Nero
Caracteristici Aceasta colectie ofera o noua perspectiva asupra placarilor naturale rustice. Un design simplu, aceste placi ceramice sunt texturate la atingere si ofera toata fascinatia materialelor naturale, marcate si imbogatite de trecerea timpului. Trecutul si ideile contemporane se unesc in spatiile in care suprafetele aduc naturalete dar si culori calde pentru a recrea placari autentice si pline de detalii. Recomandata pentru utilizare residentiala. O cutie contine 9 placi cu modele aleatorii. Gresia decor din colectia Terre este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 20x20cm, 45.7x45.7 cm; - Finisaj: Natural; - Nuanta: Nero, Ruggine Ambalare = 9 buc/cutie Greutate = 7.29 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.