Bine ati venit !

Furtun dus Hansgrohe Comfortflex 1.6m, crom

Mai multe poze

Furtun dus Hansgrohe Comfortflex 1.6m, crom

Disponibilitate: In stoc

Tip: Furtun de dus
Culoare: Crom
Garantie: 24 luni
Descriere

Detalii


Compania HANSGROHE

   HANSGROHE inseamna experienta, calitate, idei si viziune. Perfectiunea formei si a functionalitatii a fost si este inca standardul HANSGROHE. Inca din 1901 Hans Grohe si descendentii sai au fost in mod constant cu un pas inaintea timpurilor lor. Fie ca este vorba de inventarea primului dus de mana in 1928 sau revolutionarea dusului prin aparitia Raindance in 2003, chiar si dupa mai bine de 100 de ani, munca meticuloasa este forta care ghideaza compania din Padurea Neagra.

   MADE IN GERMANY a fost si este reteta de succes a companiei Hansgrohe. In proportie de 80% productia Hansgrohe este locata in cele 6 fabrici din Germania si dorinta companiei este sa pastreze acest procent, desi o stramutare a productiei in alte zone ale globului ar insemna reduceri de costuri, pentru ca Hansgrohe se bazeaza pe expertiza germana si garanteaza calitatea produselor.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 28168000
Producator Hansgrohe
Colectia Comfortflex
Tip Furtun de dus
Dimensiuni 160 cm
Culoare Crom
Specificatii - Aspect metalic - Acoperit cu un strat de plastic pentru curatare usoara - Conectori pivotanti pentru a preveni innodarea furtunului
Tehnologii N/A
Garantie 24 luni