Bine ati venit !

Faianta rectificata Iris Sync 20x20cm, 7mm, Fancy Lightgrey

Mai multe poze

Faianta rectificata Iris Sync 20x20cm, 7mm, Fancy Lightgrey

Disponibilitate: In stoc

Tip: Ceramica
Pentru: Perete
Montaj: Interior
Grosime: 7 mm
Dimensiuni: 20x20
Caracteristici speciale: Rectificata
Culoare: Lightgrey
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 563231
Producator Iris Ceramica
Serie Sync
Colectia Sync
Concept Monocolor
Tip Glazurata
Pentru Perete
Montaj Interior
Grosime 7 mm
Dimensiuni 20 x 20 cm
Metri patrati / Cutie 0.64
Caracteristici speciale Rectificata
Caracteristici speciale Placi ceramice glazurate
Placile ceramice glazurate au aplicate un strat suplimentar pentru protejarea imprimeurilor si culorilor aplicate pe suprafata placii. Placile gazurate sunt disponibile intro gama larga de culori, forme si dimensiuni

, Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Natural
Culoare Lightgrey
Caracteristici Colectia Sync ofera multiple optiuni de compozitie in culori calde si reci, multiple dimensiuni posibile si trei tipuri de finisaj pentru suprafata. Aspectul tactil si vizual foarte placut si detaliile fermecatoare ofera o personalitate puternica oricarui decor. Recomandata pentru utilizare residentiala. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Faianta din colectia Sync este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 60 x 20 cm, 20 x 20 cm - Finisaj: Natural - Nuanta: Coal, Cobalt, Desert, Lightgrey, Tobacco Ambalare = 16 buc/cutie Greutate = 7.36 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.