Bine ati venit !

Faianta Iris Terre 20x20cm, 7mm, Nero

Mai multe poze

Faianta Iris Terre 20x20cm, 7mm, Nero

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Glazurata
Montaj: Interior
Grosime: 7 mm
Dimensiuni: 20x20
Culoare: Nero
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 563474
Producator Iris Ceramica
Colectia Terre
Serie N/A
Concept Monocolor
Tip Glazurata
Montaj Interior
Pentru N/A
Grosime 7 mm
Dimensiuni 20 x 20 cm
Metri patrati / Cutie 1.28
Caracteristici speciale Nu
Caracteristici speciale Placi ceramice glazurate
Placile ceramice glazurate au aplicate un strat suplimentar pentru protejarea imprimeurilor si culorilor aplicate pe suprafata placii. Placile gazurate sunt disponibile intro gama larga de culori, forme si dimensiuni

Finisaj Matt
Culoare Nero
Caracteristici Aceasta colectie ofera o noua perspectiva asupra placarilor naturale rustice. Un design simplu, aceste placi ceramice sunt texturate la atingere si ofera toata fascinatia materialelor naturale, marcate si imbogatite de trecerea timpului. Trecutul si ideile contemporane se unesc in spatiile in care suprafetele aduc naturalete dar si culori calde pentru a recrea placari autentice si pline de detalii. Recomandata pentru utilizare residentiala. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Faianta din colectia Terre este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 60x20 cm, 20x20 cm; - Finisaj: Matt; - Nuanta: Cenere, Creta, Nero, Ruggine Ambalare = 32 buc/cutie Greutate = 15.83 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.