Bine ati venit !

Faianta Iris Maiolica 20x20cm, 7mm, Mela

Mai multe poze

Faianta Iris Maiolica 20x20cm, 7mm, Mela

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Ceramica
Pentru: Perete
Montaj: Interior
Grosime: 7 mm
Dimensiuni: 20x20
Culoare: Mela
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 563206
Producator Iris Ceramica
Colectia Maiolica
Serie Maiolica
Concept Monocolor
Tip Glazurata
Montaj Interior
Pentru Perete
Grosime 7 mm
Dimensiuni 20 x 20 cm
Metri patrati / Cutie 1.36
Caracteristici speciale Nu
Caracteristici speciale Placi ceramice glazurate
Placile ceramice glazurate au aplicate un strat suplimentar pentru protejarea imprimeurilor si culorilor aplicate pe suprafata placii. Placile gazurate sunt disponibile intro gama larga de culori, forme si dimensiuni

Finisaj Glossy
Culoare Mela
Caracteristici O colectie cu aspect traditional ce ofera compozitii cromatice originale ce se potrivesc cu orice spatiu oricat de sofisticat. Maiolica lumineaza decorul si ofera echilibru si design contemporan. Formatul este modular, ce permite asezarea creativa a nuantelor vibrante pentru o estetica eleganta si moderna. Recomandata pentru utilizare residentiala. Gresia din colectia Maiolica este disponibila in variantele: - Dimensiuni: 20 x 20 cm, 10 x 30 cm, 60 x 20 cm - Finisaj: Glossy - Nuanta: Acquamarina, Arancio, Corda, Crema, Grigio, Latte, Mare, Mela, Nero, Ocra, Prugna, Rosso Ambalare = 34 buc/cutie Greutate = 17 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.