Bine ati venit !

Faianta Iris Calx 10x30cm, 7mm, Ghiacio

Mai multe poze

Faianta Iris Calx 10x30cm, 7mm, Ghiacio

Disponibilitate: In stoc

Tip: Ceramica
Pentru: Perete
Montaj: Interior
Grosime: 7 mm
Dimensiuni: 10x30
Culoare: Ghiaccio
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 754961
Producator Iris Ceramica
Colectia Calx
Serie Calx
Concept Monocolor
Tip Glazurata
Montaj Interior
Pentru Perete
Grosime 7 mm
Dimensiuni 10 x 30 cm
Metri patrati / Cutie 1.02
Caracteristici speciale Nu
Caracteristici speciale Placi ceramice glazurate
Placile ceramice glazurate au aplicate un strat suplimentar pentru protejarea imprimeurilor si culorilor aplicate pe suprafata placii. Placile gazurate sunt disponibile intro gama larga de culori, forme si dimensiuni

Finisaj Glossy
Culoare Ghiaccio
Caracteristici Estetica contemporana cu aspect confortabil si cald perfect pentru o casa de familie. Calx ofera combinatia perfecta intre trecut si prezent cu finisajul natural al placilor, culorile neutre si cu piesele speciale decorative cu aspect vintage. Recomandata pentru utilizare residentiala. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Faianta din colectia Calx este disponibila in variantele: - Finisaj: Glossy; Dimensiune: 10x30 cm sau 20x45.7 cm; Culoare: Antracite, Grigio, Moka, Sabbia, Acquamarina, Ecru, Ghiaccio, Panna, Perla. - Finisaj: Natural; Dimensiune: 20x45.7 cm; Culoare: Antracite, Bianco, Grigio, Moka, Sabbia. Ambalare = 34 buc/cutie Greutate = 13 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.