Bine ati venit !

Faianta Iris Bowl 10x20cm, 8.5mm, Coffee Matt

Mai multe poze

Faianta Iris Bowl 10x20cm, 8.5mm, Coffee Matt

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Ceramica
Pentru: Perete
Montaj: Interior
Grosime: 8.5 mm
Dimensiuni: 10x20
Culoare: Coffee
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 512100
Producator Iris Ceramica
Colectia Bowl
Serie Bowl
Concept Monocolor
Tip Glazurata
Montaj Interior
Pentru Perete
Grosime 8.5 mm
Dimensiuni 10 x 20 cm
Metri patrati / Cutie 0.56
Caracteristici speciale Nu
Caracteristici speciale Placi ceramice glazurate
Placile ceramice glazurate au aplicate un strat suplimentar pentru protejarea imprimeurilor si culorilor aplicate pe suprafata placii. Placile gazurate sunt disponibile intro gama larga de culori, forme si dimensiuni

Finisaj Matt
Culoare Coffee
Caracteristici Seria Bowl de la Iris Ceramica interpreteaza un design versatil si vesel pentru placarile de pereti. O combinatie intre contemporan si clasic, vine cu multiple nuante pastelate, calde, si cu un model reliefat unic. Recomandata pentru utilizare residentiala. Pot exista diferente moderate de nuanta si aspect intre cutii. Faianta din colectia Bowl este disponibila in variantele: Culoare: Anthracite, Coffee, Forest, Grey, Misty, Oldrose, Rose, Sage, Taupe, White. Ambalare = 28 buc/cutie Greutate = 7.28 kg/cutie Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie.
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. Download
Observatii Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.